Frokostseminar: Pakistanske ID-dokumenter

Tidligere i sommer gjennomførte Nasjonalt ID-senter en faktareise til Pakistan. Fredag 1. november inviterer vi til frokostseminar om pakistanske ID-dokumenter.
Publisert: 16.09.2019

(Over: Representanter fra den norske delegasjonen på vei inn til en av lokasjonene i Islamabad som gjør registreringer av fødsler, dødsfall, ekteskap og skilsmisser og utsteder sentrale underlagsdokumenter. Foto: Nasjonalt ID-senter.)

Erlend Stokstad Eriksen i Nasjonalt ID-senter deltok tidligere i sommer på en faktainnhentingsreise til Islamabad i Pakistan. Formålet med reisen var å lære mer om pakistanske ID-kort og underlagsdokumenter, samt arbeidet med personregistreringer.

I forbindelse med lansering av en rapport om funnene og erfaringer fra reisen inviterer Nasjonalt ID-senter til frokostseminar fredag 1. november, hvor du som kommer fra politi, utlendingsforvaltning, skatt eller andre statlige aktører får anledning til å høre mer om turen og få ny kunnskap om temaet.

Tid: fredag 1. november kl. 08:30 - 10:30

Sted: Nasjonalt ID-senter, Møllergata 39, Oslo

Arrangementet er gratis. Skjema for påmelding må fylles ut her. 

Seminaret er fullt. Du kan fortsatt melde deg på. Du blir da plassert på ventelisten og kontaktet dersom det blir ledige plasser.