Frokostseminar: Pakistanske ID-dokumenter

Tidligere i sommer gjennomførte Nasjonalt ID-senter en faktareise til Pakistan. Fredag 1. november inviterer vi til frokostseminar om pakistanske ID-dokumenter.
Published: 9/16/2019
Her er representanten fra Nasjonalt ID-senter og de øvrige delene av delegasjonen, bestående av spesialutsendingen for utlendingssaker i Islamabad og ID-eksperten i Ankara, på vei inn til møte hos Union Council 24 i Rawal Town/Margala Town i Islamabad, som gjør grunnleggende registreringer av fødsler, dødsfall, ekteskap og skilsmisser og utsteder sentrale underlagsdokumenter.

(Over: Representanter fra den norske delegasjonen på vei inn til en av lokasjonene i Islamabad som gjør registreringer av fødsler, dødsfall, ekteskap og skilsmisser og utsteder sentrale underlagsdokumenter. Foto: Nasjonalt ID-senter.)

Erlend Stokstad Eriksen i Nasjonalt ID-senter deltok tidligere i sommer på en faktainnhentingsreise til Islamabad i Pakistan. Formålet med reisen var å lære mer om pakistanske ID-kort og underlagsdokumenter, samt arbeidet med personregistreringer.

I forbindelse med lansering av en rapport om funnene og erfaringer fra reisen inviterer Nasjonalt ID-senter til frokostseminar fredag 1. november, hvor du som kommer fra politi, utlendingsforvaltning, skatt eller andre statlige aktører får anledning til å høre mer om turen og få ny kunnskap om temaet.

Tid: fredag 1. november kl. 08:30 - 10:30

Sted: Nasjonalt ID-senter, Møllergata 39, Oslo

Arrangementet er gratis.

Seminaret er fullt.