Snart kommer årets ID-dag!

15. november arrangerer Nasjonalt ID-senter ID-dagen 22. I år vil konferansen sette søkelys på hvordan vi kan forebygge ID-misbruk i samfunnet. ID-dagen 22 holdes på Quality Hotel Hasle Linie kl 09.00-16.00.
Publisert: 07.09.2022
fra salen_id_dagen2016.jpg

(Over: Årets konferanse retter søkelyset på hvordan vi kan forebygge ID-misbruk i samfunnet. Bildet er fra ID-dagen 2016. Foto: Nasjonalt ID-senter.)

Lurer du på hva status på ID-området er? Er du interessert i hvilke praktiske og digitale verktøy som er tilgjengelig for å styrke ID-arbeidet? Vil du vite noe om koordinering og samarbeid på ID-området? Da anbefaler vi at du holder av datoen 15.11.22. Påmelding åpner snart!

Spørsmål som gjelder ID-dagen kan rettes til Wenche Bjørngaard på wenche.bjorngaard@nidsenter.no.