Vil du bli vår mediegrafikerlærling?

Nasjonalt ID-senter søker deg som vil bli lærling innen mediegrafikerfaget. Her finner du mer informasjon om stillingen og om hvordan du søker.
Publisert: 24.03.2020
Person som jobber grafisk med å utvikle oppæringstjenester

Vi ser nå etter deg som har lyst til å bli mediegrafikerlærling hos oss. Nasjonalt ID-senter er et faglig selvstendig ekspertorgan som skal sikre høy kvalitet på ID-arbeidet som gjøres i politiet, utlendingsforvaltningen og hos  andre offentlige virksomheter. 

Vi har spisskompetanse på ID- og underlagsdokumenter og vi utvikler verktøy og metoder som kan brukes for å avklare identiteten til utlendinger som kommer til, eller oppholder seg i, Norge.

Vi er 46 medarbeidere og holder til på Tøyen i Oslo. Nasjonalt ID-senter er administrativt underlagt Politidirektoratet. 

Som lærling hos oss vil du blant annet bidra i produksjon av e-læring, filmer, ulike læremidler, rapporter og brosjyrer. Arbeidsoppgavene vil dekke fagområdene som er spesifisert i opplæringsplanen for mediegrafikerfaget Vg3.

I søknaden ber vi deg si noe om din motivasjon for å søke læreplass hos oss, og du må legge ved en arbeidsprøve på et grafisk produkt du har laget.

Søknadsfrist: 14. april 2020.

Her finner du mer informasjon om stillingen og om hvordan du søker.