Palestina inkludert i ID-basen

Informasjon om identitetsdokumenter og registre i Palestina, herunder Vestbredden og Gazastripen, er nå publisert i ID-basen.
Publisert: 25.03.2020
Palestine.PNG

I ID-basen vil du nå finne nyttig informasjon om det palestinske passet, ID-kortet og noen sivilstatusdokumenter. Informasjon om det palestinske folkeregisteret og identitetsnummeret er også tilgjengelig. Ytterligere informasjon vil komme etter hvert.

Saksbehandlere kan bruke informasjon fra ID-basen i vedtak
Nasjonalt ID-senter har utviklet ID-basen som et nyttig oppslagsverk. Basen gir rask tilgang på ID-relatert informasjon knyttet opp mot konkrete land. Saksbehandlere i utlendingsforvaltningen kan bruke informasjonen i ID-basen i vedtak, ettersom det aller meste av innholdet i ID-basen ikke er unntatt offentlighet. I de få tilfellene hvor deler av innhold i ID-basen er unntatt offentlighet, er dette tydelig merket. Hvis spørsmål, send gjerne en e-post til ID-basen@nidsenter.no.

ID-basen er tilgjengelig for påloggede brukere.

Spørsmål om brukertilgang? Skriv gjerne til oss på postmottak@nidsenter.no