Lederseminar ID-sikkerhet

Har dine ansatte kompetanse til å gjøre gode ID-vurderinger, og vet du hvor du kan få hjelp til å styrke ID-arbeidet i din virksomhet?
Publisert: 29.09.2017
id-dag-15-11-2017.png

Mangelfulle ID-kontroller kan gi alvorlige samfunnsmessige konsekvenser. For at ID-arbeid skal prioriteres, må ledelsen signalisere at dette er viktig, og legge til rette for godt ID-arbeid gjennom å sikre at  medarbeiderne har nødvendig kompetanse og tilgang til gode verktøy. Vi inviterer derfor ledere på alle nivå i virksomheter med ansvar for identitetsopplysninger til seminar om ID-sikkerhet.

Dette seminaret vil gi deg en liten oppdatering på ID-området, og vi stiller spørsmål som: Er sikkerhetsdokumenter sikre, og hvorfor avdekkes det ikke impostere i Norge? Du vil også få en smakebit av hva vi kan tilby din organisasjon av kompetanseheving og bistand. Det blir korte foredrag før deltagerne får  prøve noen av våre verktøy og læremidler.

Vi holder samme seminar to ganger, så du kan velge om du vil komme kl 9:00-11:00 eller kl 12:00-14:00.
Det blir enkel servering

Sted: Møllergata 39 i Oslo

Tid: onsdag 15. november 2017

Påmelding gjør du på vår kalender.