Siste frist for påmelding ID-dagen 2016

Nå er det bare noe en få plasser igjen til ID-dagen, så det lønner seg å melde seg på i dag. Da får du sjansen til å høre hva Sylvi Listhaug sier om ID-arbeidet i Norge og oppleve en fagdag du kan lære mye av.
Publisert: 28.10.2016
iddagen2015_5.jpg

Meld deg på konferansen her

Tid: 11. november 2016

Sted: Hotel Bristol, Oslo

Dagen er tettpakket og nytt i år er at du kan stille spørsmål til foredragsholderne underveis. Vi bruker programmet Slido.com, der du kan sende inn spørsmål under foredraget eller stemme på spørsmålet du liker best. Foredragsholderne får ti minutter for å svare på spørsmål.

Les programmet her

Vi deler også ut magasinet vårt ID-rapporten og du vil få mulighet til å kjøpe den nye læreboka i ID-arbeid på standen til forlaget Vett & Viten. Du får også sjansen til å prøve et av våre e-læringskurs eller klikke deg rundt på ID-basen.

Det lønner deg å være litt tidlig ute, da slipper du å stå i registreringskø, og du får ekstra god tid til å drikke kaffe å prate med kolleger før konferansen starter.

Vi oppfordrer til aktiv bruk av sosiale medier. Bruk gjerne #IDdagen16 hvis du har noe du vil dele med andre.