Vi pusser opp portalen

Nasjonalt ID-senter arbeider for å gjøre hverdagen enklere for brukerne av portalen vår. Snart kommer det noe nytt.
Publisert: 02.03.2016

Fagportalen www.nidsenter.no er en av de viktigste kanalene Nasjonalt ID-senter har for å dele kunnskap, informasjon og erfaringer med våre brukere. Derfor jobber vi nå målrettet for å forbedre brukeropplevelsen du som bruker har når du besøker Nasjonalt ID-senters portal.

Enten du er på utkikk etter en bestemt type innhold, eller kanskje bare ute for å sjekke hva som rører seg i ID-landskapet, er målet vårt å gjøre brukeropplevelsen din så god som mulig. Kanskje er du interessert i å se hva som rører seg på e-læringsfroten? Lyst til å sjekke hva som skjer på kurs- og opplæringsfronten? Uansett hva formålet ditt er, gjør vi vårt beste for at du som bruker skal ha den beste opplevelsen underveis.

I perioden frem mot sommeren vil vi legge siste hånd på verket for å få klar en ny og revidert versjon av portalen. Den nye versjonen vil inneholde alt du kjenner fra dagens portal, men vil også utvides noe for at du som bruker lettere skal finne frem til det du søker svar på.