Alerts hjelper deg med ID-jobben

Jobber du med ID-dokumenter i politi- eller utlendingsforvaltning? Da bør du holde deg oppdatert på nye alerts. Alerts er varsler, nyheter og informasjon om identitetsdokumenter og annen informasjon som er relevant for identitetsarbeidet.
Publisert: 17.01.2014

På sidene om alerts finner du blant annet teknisk informasjon om forfalskede identitetsdokumenter, trender og varsler. 

Vi i Nasjonalt ID-senter samler alerts fra inn- og utland, i tillegg publiserer vi våre egne alerts her på portalen. Vi gjør disse varslene tilgjengelig på en enkel og oversiktlig måte. Du kan abonnere på alerts ved å legge inn ett eller flere søkefilter, da vil du få en e-post hver gang vi har publisert en alert innenfor dine interesseområder.

Ansatte i utlendingsforvaltningen kan sende oss informasjon som de mener er viktig å dele. Vi vurderer og kvalitetssikrer stoffet før det publiseres. Du kan bruke denne e-posten: alerts (att) nidsenter.no

Informasjonen om alerts er taushetsbelagt, du må derfor være registrert bruker og logget inn på portalen for å få tilgang. Inngangen til alerts finner du nederst på siden.