Justisminister Anundsen på ID-konferansen 2013

Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen kommer på Nasjonalt ID-senters konferanse 15. november 2013.
Publisert: 11.11.2013

Nasjonalt ID-senters ønsker å sette fokus på felles tilnærming innen ID arbeidet i offentlig sektor på konferansen 15.november 2013. Regjeringen har etter sonderingene uttalt at det skal satses på identitetsarbeid.

I tillegg til Justisministeren har vi 270 påmeldte fra blant annet politiet, Utlendingsdirektoratet Utlendingsnemda, NAV Skattetaten, UD, NOKUT og SAK.

- Vi har mye vi vil si, så vi har lagt opp til korte foredrag med mange foredragsholdere, sier kommunikasjonsjef Wenche Bjørngaard. - Dagen kommer til å gå i et forrykende tempo. Vi feirer også at det er tre år siden vi ble opprettet, og da er det ekstra moro at Justisministeren besøker konferansen.