E-læringskursene er nå tilgjengelig på engelsk

De fire første e-læringskursene er nå tilgjengelig på engelsk.
Publisert: 29.05.2013

I e-læringskursene lærer du å bruke lys og lupe når du undersøker for eksempel et pass eller andre identitetsdokumenter, lese og regne ut en MRZ-kode og hva man skal gjøre når man oppdager falske papirer.

Vi har tilpasset e-læringen til alle som jobber i førstelinjen i politiet eller utenrikstjenesten, men alle som jobber med identitetspapirer kan ta kursene.

Det kommer flere e-læringskurs i 2013 i form av korte moduler i dokumentkontroll og ID-arbeid. Noen av kursene våre vil ligge på lukket del av portalen, siden mye av informasjonen som ligger her inneholder sensitiv informasjon. Hvis du jobber i politiet eller i utlendingsmyndighetene, får du tilgang til lukket del ved å trykke på den rosa hengelåsen øverst til høyre og følge stegene som blir anvist.

Har du forslag til nye kurs, kan du sende en e-post til portalstotte@nidsenter.no