17
APR

ID-seminar om serieproduserte høyforfalskninger

17.04.2023 09:00 - 11:00

Kripos og Nasjonalt ID-senter inviterer til et hybrid ID-seminar om den nylige avdekkingen av dokumenter som er serieproduserte høykvalitetsforfalskninger, mandag 17. april kl. 09:00-11.00. Seminaret avholdes fysisk i Sentralen på Kripos og sendes samtidig digitalt på Teams. Seminaret er særlig relevant for deg som jobber med ID- og dokumentkontroll i politiet og utlendingsforvaltningen.

Etterretning/analytikere og dokumentgranskere fra Kripos og Nasjonalt ID-senter vil gi en teknisk og taktisk gjennomgang av dokumentene som er avdekket og hvordan produksjonen knytter seg opp mot organisert kriminalitet. Informasjonen som presenteres på seminaret er basert på to aksjonsdager som ble gjennomført i mars med deltakere fra Kripos og Nasjonalt ID-senter og andre politidistrikt og særorgan.

Påmelding skjer via denne lenken innen 12.04.23. Du må krysse av for om du skal delta digitalt eller fysisk. Lenke til Teams sendes etter påmeldingsfristens utløp til de som har huket av for digital deltakelse. Du må benytte deg av din offisielle e-postadresse (din jobb-epost) når du melder deg på.