21
SEP

ID-webinar om afghanske ID-dokumenter

21. september kan du som jobber i politi eller utlendingsforvaltning høre mer om afghanske ID-dokumenter.
21.09.2021 09.30 - 11.30

Nasjonalt ID-senter inviterer til ID-webinar om afghanske ID-dokumenter tirsdag 21. september kl. 0930-1130. ID-webinaret er for deg som jobber i politiet eller utlendingsforvaltningen.

Erlend Stokstad Haarr og Ed van Arragon fra Nasjonalt ID-senter vil gi en generell gjennomgang av de viktigste ID-dokumentene i Afghanistan. Du vil også kunne høre mer om utstedelse og tilgjengelighet av ID-dokumenter ved utenriksstasjonene, ting å være oppmerksom på når det gjelder afghanske ID-dokumenter, utviklingstrekk i 2021 samt litt om dokumentsituasjonen for afghanere i nærområdet.

Foredraget gjennomføres på Teams. Lenke til Teams sendes til de påmeldte etter påmeldingsfristens utløp. Du må benytte deg av din offisielle epost-adresse (jobb-epost) når du melder deg på. Det vil bli gjort opptak av webinaret som blir gjort tilgjengelig for deg som jobber i politiet eller utlendingsforvaltningen på Nasjonalt ID-senters fagportal i etterkant. 

Dersom du har spørsmål, tar vi gjerne imot disse i forkant av webinaret. Du kan sende disse til Erlend Stokstad Haarr eller Ed van Arragon.