27
MAI

Barn uten ID-nummer

ID-webinar: 27. mai kan du som jobber i politi eller utlendingsforvaltning høre Lene Haver Schmidt fra Sør-Vest politidistrikt fortelle om barn som faller mellom flere regelverk og ender opp med å leve uregistrert i Norge.
27.05.2021 09:30 - 10:30

27. mai kl. 9.30 til 10.30 forteller Lene Haver Schmidt fra Sør-Vest politidistrikt om barn som faller mellom flere regelverk, og som ender opp med å leve uregistrert i Norge. Schmidt forteller om hvordan det er mulig for et barn å leve i Norge sammen med personer som ikke er rette foresatte, å leve på falsk identitet eller i verste fall være utsatt for menneskehandel.

Webinaret gjennomføres på Teams. Lenke til Teams sendes til påmeldte etter påmeldingsfristens utløp.

Merk: Webinaret er kun for ansatte i politiet eller utlendingsforvaltningen. Gyldig påmelding fordrer at man benytter sin offisielle epost. Påmeldinger med annet e-postdomene vil ikke få tilsendt møtelenke.