30
MAR

ID-webinar om Nigeria

30.03.2023 09:00 - 10:30

Nasjonalt ID-senter inviterer til ID-webinar om Nigeria torsdag 30. mars kl. 09:00-10.30. ID-webinaret er særlig for deg som jobber i politiet og utlendingsforvaltningen.

Christina Robertson ved Nasjonalt ID-senter, og Jon Gerhard Løvendal, ID-ekspert ved Den norske ambassaden i Nairobi, vil gi en generell gjennomgang av sentrale nigerianske ID-dokumenter og en oppdatering på register- og dokumentsituasjonen basert på en informasjonsinnhentingsreise til Nigeria.

Presentasjonen gjennomføres på Teams. Lenke til Teams sendes til de påmeldte etter påmeldingsfristens utløp. Du må benytte deg av din offisielle e-postadresse (din jobb-epost) når du melder deg på. Det vil bli gjort opptak av webinaret, som blir gjort tilgjengelig for våre brukere på Nasjonalt ID-senters fagportal i etterkant.

Dersom du har spørsmål, tar vi gjerne imot disse i forkant av webinaret. Du kan sende disse til Christina Robertson.