Libya - nytt land i ID-basen

ID-basen inneholder identitetsrelatert informasjon basert på utvalgte land. Den samler informasjonen på et sted og hjelper deg som jobber i utlendingsforvaltningen og politiet med å kontrollere og avklare identitet.
Published: 5/13/2015

ID-basen inneholder informasjon om landene Irak, Somalia, Eritrea, Nigeria, Afghanistan, Marokko, Syria og nå også Libya.

Libya er nå inkludert med nyttig informasjon om blant annet dokumenter, personkontroll, migrasjonsprofil, kart med oversikt over grensestasjoner og mye mer.

Du som er registrerte bruker på www.nidsenter.no har tilgang til ID-basen ved innlogging. Du kan på egen hånd registrere deg og få tilgang, det er en enkel prosess.

(Har du spørsmål om innlogging kan du sende en e-post til portalstotte (att) nidsenter.no)

 Libya - nytt land i ID-basen.

Vi oppdaterer kontinuerlig eksisterende innhold og produserer nytt innhold.
For å gjøre dette best mulig er tilbakemeldinger fra brukere av ID-basen veldig viktig. Mange har mye informasjon om situasjonen i flere av de landene som ligger i ID-basen i dag. Dette er informasjon som også kan komme til nytte for kollegaer i utlendingsforvaltningen og politiet. Det er derfor viktig at vi deler denne kunnskapen. I ID-basen kan det enkelt deles informasjon med andre brukere eller informere oss om behov for oppdateringer eller endringer.

Vi håper dere som bruker ID-basen finner den nyttig i det viktige arbeidet dere gjør med å kontrollere og avklare identitet.