Alerts får eget søk

En ny søkefunksjon skal gjøre det enklere for deg å finne frem til ønsket informasjon under alerts. Slik går du frem.
Published: 9/22/2021
Søk i alerts.jpg

Alerts er en tjeneste som gjør det enklere for deg å følge med på bevegelser innen dokumenter, modus operandi og taktisk informasjon. Alertene blir laget av Nasjonalt ID-senter og andre, offentlige nasjonale og internasjonale aktører som driver med dokumenter og personkontroll. Du kan som kjent abonnere på alerts ved å opprette ett eller flere søkefiltre.

Søk direkte i vedleggene

For å gjøre gjøre det enklere for deg som bruker av Nasjonalt ID-senters tjenester å finne frem til det du leter etter, har vi nå lagt til en ny søkefunksjon som lar deg søke direkte i vedleggene som publiseres sammen med alertene.

Søk i alerts.jpg

(Over: Øverst i venstre hjørne på alerts-siden finner du nå et nytt søkefelt som lar deg søke direkte i vedleggene. Her kan du søke på hele eller deler av ord. Husk at innholdet i de fleste alerts er skrevet på engelsk.)

Funksjonen støtter søk på hele eller deler ord, og er ment å gjøre det enklere for deg å finne frem i informasjonen som ofte ligger i vedleggene. Husk at disse ofte publiseres på engelsk, og at du derfor tilpasser søkekriteriene dine etter det. Siden vår alerts-database etter hvert har blitt ganske omfangsrik, vil søket også kunne ta noe tid, avhengig av hva du søker etter. 

Abonnér på det du vil

Nasjonalt ID-senter har også en egen tjeneste som lar deg som registrert bruker abonnere på innholdet du er mest interessert i.

Mitt_abonnement.jpg

(Over: Når du trykker på knappen for å logge inn, ser du knappen "Mitt abonnement". Denne knappen gir deg tilgang til en side hvor du selv kan velge innhold du ønsker å abonnere på.)

Under innloggingsknappen finner du valget "Mitt abonnement". Herfra kan du selv velge hva du ønsker å få tilsendt informasjon om, enten det alerts, innhold fra ID-basen eller andre nyheter fra Nasjonalt ID-senter. Når det publiseres nytt innhold innen en eller flere av kategoriene du abonnerer på, vil du få tilsendt et nyhetsbrev om dette. Nyhetsbrevet sendes ut to ganger per uke, hver tirsdag og torsdag.